Aleix Vidal megegyezett a Sevillával…

De a klubok között nincs egyetértés

Aleix Vidalt el szeretné adni a téli átigazolási időszakban a Barcelona, de azt nehéz megjósolni, hogy ezt milyen feltételekkel tudja megtenni. A probléma fő forrása maga a játékos, aki más érdeklődőkkel szemben azt preferálja, hogy visszatérhessen Sevillába.

Ezzel nem is lenne semmi baj, ha a Sevilla megadná azt a Barcelonának, amit a katalán klub kér. A Barça legalább 10 millió eurót szeretne kapni a szélsőért, akit ennek több mint a duplájáért vásárolt néhány évvel ezelőtt Sevillából.

A játékos már meg is állapodott az andalúziai klubbal, ezzel is nyomást gyakorolva a Barcelonára, melynek nem tetszenek a Sevilla eddigi ajánlatai. A déliek ugyanis nem csak hogy nem adtak volna 10 millió eurót, hanem még a kötelezően érvényesítendő vásárlási opciót sem akarják elfogadni. A Barcelonának pedig ez alapvető elvárása, hiszen a kölcsönszerződés csak átmeneti opció lenne, tulajdonképpen nem kölcsönt, hanem végleges eladást keres a klub.

Így pedig hiába állapodott meg a játékos és a Sevilla, még nem lehet tisztán látni, hogy Vidalt el tudja-e adni megfelelő áron a Barcelona a téli átigazolási időszakban.