Lozano iránt érdeklődik a Barça

A játékos édesapja elismerte az érdeklődést | A PSV-ben játszik, mexikói válogatott

A mexikói válogatottal jelenleg az oroszországi világbajnokságon szereplő Hirving Lozano több európai topklub érdeklődését is felkeltette az elmúlt hónapokban a tavalyi szezonban nyújtott teljesítményével, köztük a Barcelonáét is, legalábbis ezt állítja a labdarúgó édesapja, Jesús Lozano. 

A mexikói futballista, aki jelenleg a PSV Eindhoven támadója, az elmúlt idényben 29 bajnoki mérkőzésen 17 gólt szerzett, valamint 11 gólpasszt adott a társaknak a ‘Transfermakt’ adatai szerint. A holland klub 2017 nyarán szerződtette a közép-amerikai labdarúgót, méghozzá 8 millió eurót fizetett érte a Pachuca egyesületének.

Lozano jelenleg a mexikói válogatottal szerepel a világbajnokságon, sőt, a világbajnoki címvédő németek elleni találkozón ő szerezte Mexikó győztes gólját a találkozó első félidejében. Nem csoda tehát, hogy a legnagyobb klubok is szemet vetettek rá, amit nem csak a média gyanít, hanem maga a játékos édesapja, Jesús Lozano is megerősített az ESPN-nek adott nyilatkozatában.

Volt megkeresés a Barcelona részéről a fiam iránt, de természetesen egyelőre semmi komoly, semmi konkrét nincs. Amikor majd véget ér a világbajnokság, akkor elválik, hogy mi is lesz a sorsa, addig azonban nem lesz fejlemény.