A török Sivasspor érdeklődik Douglas iránt

A sokadik kérő a láthatáron | 2019-ig szól a szerződése | Valverde nem számít rá

Ernesto Valverde vezetőedző nem számol a brazil Douglas Pereirával, aki a 2014-es leigazolása óta több csapatnál is megfordult már kölcsön játékosként, de sehol sem sikerült kiharcolnia a maradását. A barcelonai kontraktusa 2019 nyaráig szól. 

A Barcelona brazil jobbhátvédjének, Douglas Pereirának még mindig nincs csapata, miután az utolsó évét a portugál Benficánál töltötte, és az ottani vezetést sem győzte meg képességeiről. Így kénytelen volt visszatérni a Camp Nouba, hogy megoldja a jövőjét. Douglas nem szerepel Ernesto Valverde tervei között, és a Barcelona egyértelműen meg szeretne válni a játékostól.

Miután az Espanyol felhagyott mindenfajta érdeklődéssel Douglas iránt, a legfrissebb értesülések Törökországról szólnak. A Sivasspor szeretné megerősíteni a csapatát a hátvéddel, miután bent maradt a török első osztályban a kiesési csatát követően. Céljuk a keret megerősítése, hogy feljebb léphessenek a tabellán a következő szezonban.

A török csapat Douglas helyzetéről érdeklődik a Barcelonánál, akit jelenleg még egy éves szerződés köt a katalán klubhoz, de ha a Sivasspor meg tud állapodni a brazillal, akkor a Barcelona akár ingyen is elengedné vagy újra kölcsönadná.

Amíg azonban nincsenek fejlemények és nincs egyezség, addig is Douglas szerdán megkezdi a felkészülést a barcelonai csapattársaival.