Mina nem edzett kedd délelőtt, közel az átigazolása?

Az Everton, az MU és a Lyon küzdenek érte | Egyéni edzésmunkát végzett

Yerry Mina nem edzett a társaival kedden délelőtt, és csak egyéni, specifikus edzésmunkát végzett a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpontban. A spanyol sajtó szerint a közelgő távozása miatt nem vett részt az együttes foglalkozásán a kolumbiai bekk. 

A katalán ‘Sport’ sportnapilap értesülései szerint Yerry Mina a klub engedélyével dolgozhatott egyénileg, miután a távozása már nagyon közelinek mondható. A dél-amerikai hátvéd játékjogáért jelenleg az Everton, a Manchester United, valamint az Olympique Lyon küzd, ám a Barcelona egyelőre még egyik klubbal sem jutott teljes mértékben dűlőre.

 

 

A katalánok 40 millió eurót szeretnének a világbajnokságon kimagasló teljesítményt nyújtó Mináért, ám ezt az érdeklődő klubok vonakodnak megadni. A fent említett ‘Sport’ úgy értesült, hogy az Everton 32 millió eurós ajánlata eddig a legmagasabb. A Barça ugyan többet kérne, de könnyen lehetséges, hogy végül el fogja fogadni az angolok ajánlatát. Angliában az átigazolási időszak augusztus 9-én, csütörtökön délután 17 órakor zárul, vagyis nincs sok ideje az Evertonnak vagy az MU-nak, hogy megszerezze Minát.

Amint az ismeretes, Mina a télen érkezett Katalóniába 11.8 millió euróért, ám nem tudta meggyőzni Ernesto Valverde vezetőedzőt arról, hogy képes hasznára lenni a csapatnak.

Mióta az eszed tudod, már igazi culé vagy, és a Barçának szurkolsz? Hiányzik egy közösség, ahol ezt a rajongásodat kiélheted? Akkor az első hivatalos magyar szurkolói klub, a Penya Blaugrana Budapest a te helyed! A belépés előtti teendőkről, valamint információ a penyáról az alábbi képre kattintva!