„Luka a nyáron nem kíván klubot váltani”

Édesapja szerint a szerb csatár egy szezont még Németországban játszana

Luka Jovic édesapja a német Bild napilapnak nyilatkozott fia jövőjéről. Milan Jovic elmondása szerint a fiatal szerb játékosnak ugyan vannak ajánlatai, de nyáron nem kíván klubot váltani és még egy szezon erejéig maradni szeretne Frankfurtban.

Luka Jovic nagyszerű szezont fut az Eintracht Frankfurt színeiben, 26 mérkőzésen 17 gólt szerzett, emellett 6 gólpasszt is kiosztott, így nem csoda, hogy több európai sztárcsapat, többek között a Barcelona figyelmét is felkeltette. A Barça szándékait, az is bizonyítja, hogy Abidalék többször a helyszínen tekintették meg Jovicot így elképzelhető, hogy személyes beszélgetsére is sor került.

Lukanak több ajánlata is van, egyik ezek közül a Barcelonáé, de jelen pillanatban nem érzi biztosnak, hogy megkapná a kellő játékidőt a katalán fővárosban. A Bundesligában szeretné folytatni, célja, hogy a Frankfurttal bejusson a Bajnokok Ligájába- nyilatkozta Jovic édesapja

Természetesen ezt a nyilatkozatot megfelelően kell kezelni, ugyanis előfordulhat, hogy Jovic édesapja ezzel csak üzenni próbált a Barcelonának, hogy a fia megérett a feladathoz és ne csak kiegészítő emberként tekintsenek rá Katalóniában.