Semedo több játékpercet akar, gondolkodik a váltáson

A klub a kivásárlási árára hivatkozik | A portugálnak főként Angliából vannak kérői

Katalán és spanyol lapértesülések alapján Nelson Semedo nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a nyáron távozik a Barçából, miután nem elégedett a jelenlegi helyzetével. A luzitán szélsőnek Angliából és Olaszországból vannak kérői, ahol egyértelmű kezdőjátékos lehetne. 

 

 

Amint az ismeretes, Semedót 2017 nyarán igazolta le a Barcelona körülbelül 35 millió euróért, és azóta nagyjából egyenlően megoszlanak a játékpercek közte és Sergi Roberto között. Idén például az összes játékperc 42%-át kapta a portugál a ‘MARCA’ számításai szerint, vagyis Valverde számít mindkettő labdarúgóra. Semedo azonban többet akar ennél, és tisztában van azzal, hogy más kluboknál a kezdőcsapat megkérdőjelezhetetlen tagja lehetne.

Egybehangzó spanyol lapértesülések alapján Semedót Olaszországból és Angliából is hívják, utóbbi esetében a pénzügyi háttér is meglenne egy esetleges transzferre. A Barcelona ugyanis alapvetően nem akar megválni a játékostól, ezért is hivatkozik a klub a játékos 100 millió eurós kivásárlási árára. Ugyanakkor az ‘El Mundo Deportivo’ úgy értesült, hogy Messin és pár kulcsjátékoson kívül senki sem érinthetetlen, hiszen a keret megfiatalításához szükség van bevételre.

A katalán lap hozzáteszi: a Barcelona még nem kapott hivatalos ajánlatot Semedóért, ugyanakkor egyes forrásokból úgy értesült, hogy hamarosan befuthat egy-két megkeresés a szélső ügyében.

Sportoláshoz, az iskolába vagy egyszerűen a mindennapokhoz kell egy könnyen hordozható táska? Megkerestük a legjobb minőségű alapanyagot, és erre terveztünk! Válassz a színek és a minták közül!