Cillessen Valenciában?

A 'RAC 1' információi szerint a Valencia Netót adná a hollandért cserébe

A Valencia képviselői jelenleg Barcelonában tartózkodnak, ahol Cillessen átigazolásáról tárgyalnak a Barça vezetőivel. A ‘RAC 1’ rádiócsatorna értesülései szerint a “Denevérek” a csapat brazil kapusát, Netot ajánlották fel Cillessen játékjogáért cserébe.

 

 

Mint ahogy azt korábban is írtuk, Cillessen elégedetlen a pályán töltött idejével, valamint azzal, hogy ter Stegen mögött csak a Király Kupában kap lehetőséget, ezért a több játékperc érdekében szeretné elhagyni a katalán csapatot. Az átigazolását nehezíti, hogy a Barcelona jó pénzt szeretne kapni a holland hálóőrért, és az eddig érkezett ajánlatokat mind elutasította. A Valencia ugyanakkor nagyon szeretné Cillessent a csapatában tudni, ennek érdekében felajánlották a Barçának a csapat eddigi első számú hálóőrét, a brazil Netót. Az értesülések alapján a két hálóőr benne lenne a váltásban, így az átigazolás végleges formájáról már csak a két klubnak kell megegyeznie, aminek a formája egyelőre még nem végleges.

Egyrészt azért nem, mert az összes részlet még nem került kidolgozásra, másrészt azért nem, mert a Valencia további két Barcelona-játékos iránt is érdeklődik Rafina Alcántara és Denis Suárez személyében, az pedig kérdéses, hogy ők a transzfer részeként vagy attól függetlenül kerülhetnek-e a Turia partjára.

Rafinha hosszú sérülésből gyógyult fel, de nem szerepel Ernesto Valverde elképzeléseiben, Denis pedig télen kölcsönbe távozott, de az Arsenalban sem sikerült beverekdnie magát a kezdőcsapatban. A spanyol nagyon jó véleménnyel van a Valencia edzőjéről, Marcelino García Toralról, aki szintén szimpatizál a fiatal középpályással így az ő Valenciába igazolása nem lenne nagy meglepetés.

*AKCIÓS termék: -37%! Sportoláshoz, az iskolába vagy egyszerűen a mindennapokhoz keresel egy erős, de könnyű hátizsákot? Rendeld meg kedvezménnyel!