Leonardo: „Neymar megfelelő ajánlat esetén távozhat”

A sportigazgató elismerte a "felületes" kapcsolatfelvételt a Barçával

 

A Paris Saint-Germain sportigazgatója, Leonardo egy vasárnap esti interjúban kijelentette, hogy amennyiben egy minden félt kielégítő ajánlat fut be Párizsba, úgy a brazil Neymar távozhat a nyáron a francia fővárosból. 

Nagyot fordult a világ az elmúlt hétben Neymar körül: Josep María Bartomeu elnök a múlt héten még azt nyilatkozta, hogy tudomása szerint a labdarúgó távozni akar, de a PSG nem akar tőle megválni, így „jelenleg nincs Neymar-ügy”. A dél-amerikai klasszis azóta nem jelent meg a megbeszélt időpontban a PSG felkészülésén, a franciák pedig ki is adtak gyorsan egy közleményt, hogy az eset nem marad szankciók nélkül. Amennyiben egy klub ilyen hamar a nyilvánosság felé fordul, ott sejteni lehet némi konfliktust a háttérben, ezt pedig végül Leonardo is megerősítette hétfő este a ‘Le Parisien’ napilapnak adott interjújában.

Távozhat, amennyiben egy megfelelő ajánlat fut majd be érte, amely mindegyik fél igényeit kielégíti. Jelen pillanatban azonban nincs tudomásunk arról, hogy bárki is szeretné őt megszerezni, illetve senki sem tett még ajánlatot a játékjogáért. Az egészen biztos, hogy egy ilyen transzfer nem zajlik majd le egyik napról a másikra, mert ez nem érzelmi, hanem pénzügyi kérdés. Ami a Barcelonát illeti, egy felületes kapcsolatfelvételen már túl vagyunk. Azt mondták, hogy meg akarják őt vásárolni, mi viszont nem egy eladó klub vagyunk. Így vagy úgy, nem igazán látom, hogy a Barcelona megfelelő helyzetben lenne a megvételére.

Sportoláshoz, az iskolába vagy egyszerűen a mindennapokhoz kell egy könnyen hordozható táska? Megkerestük a legjobb minőségű alapanyagot, és erre terveztünk! Válassz a színek és a minták közül!