Újabb fejlemények Griezmann átigazolásával kapcsolatban?

Ellentétes hírek jöttek napvilágra a spanyol portálokon

Hétfő délelőtt olyan hírek jöttek napvilágra, miszerint az FC Barcelona 15 millió eurót fizet az Atlético Madridnak, hogy véget vessen Griezmann átigazolási mizériájának. Erről számolt be az ‘El Mundo Deportivo’, majd erősítette meg az ‘AS’ is. Később kiderült, a katalán klub tagadja az említett híreszteléseket.

Az ‘El Mundo Deportivo’ és az ‘AS’ értesülései alapján a Barcelona és az Atlético megállapodtak abban, hogy véget vetnek a mizériának Griezmann átigazolása körül. Így a katalánok 15 millió eurót fizetnek a matracosoknak, hogy ne tegyenek közzé olyan e-maileket, amelyek megerősítik azt, hogy a francia támadóval már akkor tárgyalt a Barça, amikor még a kivásárlási ára 200 millió volt Griezmannak. Ezzel együtt a Barcelona elővásárlási jogot szerez öt Atlético-játékosra – többek között Saúlra és Giménezre.

A katalánok a fent említett hírekből elismerik az opcióért fizetett összeget, de tagadják, hogy ennek az összegnek bármi köze is van a gall támadó átigazolásához. Ezt erősítették meg később a fővárosiak is. Amint az ismeretes, miután az Atlético feljelentette a Barçát, miszerint a katalánok a FIFA-szabályoknak ellentmondva már idő előtt tárgyaltak Griezmannal, a Versenybizottság 300 eurós büntetésben részesítette a Barcelonát.