Mario Kempes: “A Barça vonata csak egyszer jön Lautaroért”

Mario Kempes legendás argentin középcsatár, az 1978-as világbajnok csapat húzóembere volt, és mint középcsatár avatottan beszélhet Lautaro Martínez lehetőségeiről.

Lautaro az elmúlt napokban egyre inkább uralja a sajtót a Barcelona mellett, ami ugyan még nem jelenti azt, hogy létrejön az átigazolás, de azt igenis jelentheti, hogy a dolgozóasztaloknál is Lautaro neve áll az első helyen a vágyott igazolások között. Még valószínűleg Neymarnál is előrébb.

Kempes mindesetre úgy gondolja, hogy ha tényleg adódik egy esély a támadó előtt, akkor nem szabad haboznia.

„A vonat csak egyszer megy el mindenki számára, és ugyan ő most is egy nagy csapatban van, mint az Inter, mely szintén elismert világszerte, de a Barça azért teljesen más. Lautaro az elmúlt két évben bizonyította, hogy egy nagyon jó kilences, ezt lehetett látni az Interben és az argentin válogatottban is.”

“Csodálatos lenne, ha együtt játszhatna Messivel. Természetesen ha az Interben folytatná, szintén jó lenne neki, mert tapasztalatot szerezne, de jó lehetőség lehet mindenkinek, ha ő el akar menni a Barcelonába, az Inter pedig hajlandó lenne eladni őt egy jó összegért.”