„Legyen világos: nem érdekel más, csak a Barcelona”

Hiába beszélt arról nemrég a La Gazzetta dello Sportnak Arthur Melpo, hogy Barcelonában képzeli el a jövőjét, kedden újabb pletykák kerültek nyilvánosságra több lapban is arról, hogy a Juventusban köthet ki.

A Mundo Deportivo egészen addig ment, hogy leírta: a Barcelona engedélyt adott Arthurnak, hogy tárgyaljon a Juvéval, és azt is elemezte, hogy miért érné meg jobban Arthurnak anyagilag Torinóban játszani. A játékos ezért volt kénytelen újból nyilatkozni a jövőjéről – ezt követően talán egy darabig elülnek a vele kapcsolatos hírek.

“Mindig vannak spekulációk, de őszintén mondom, hogy az elképzelésem nagyon világos, és az egyedüli lehetőség, ami érdekel, az a folytatás Barcelonában. Ebben nagyon biztos vagyok, és nyugodtan várom a holnapot. Jól érzem magam itt, és hálás is vagyok a klubnak, beleértve a szakembergárdát a bizalmukért. Ez is egy ok arra, hogy teljesen biztos legyek benne, hogy az egyedüli célom a folytatás itt.”

Inter, Juventus, Tottenham

“Természetesen minden nagy klub érdeklődése örömteli lehet és hízelgő bárki számára, és egy jó jel is, de a fejemben csak az jár, hogy még sok évet itt futballozzak.”

“A Barça az a klub, ahol mindig szerettem volna lenni, és szeretnék is itt maradni sokáig még, bármilyen más lehetőségnél jobban. Napról napra jobban érzem magam itt, a csapatban, a klubnál, a városban. Szintén lenyűgöznek az emberek és az itteni kultúra, sok támogatást is kapok a szurkolóktól.”

Visszatérés

“Száz százalékig arra koncentrálok most is, hogy dolgozzak, és hogy térjünk vissza a pályára mielőbb, mert nagyon szeretnék tovább fejlődni és harcolni újabb trófeákért.”