A Barcelona érdeklődik a korábbi La Masia tehetség, Eric García iránt

Az ESPN szerint a Barcelona érdeklődik a Manchester City kötelékébe tartozó fiatal jobbhátvéd, Eric García iránt. A 19 éves játékos 3 évvel ezelőtt éppen a katalán fővárosból tette át a székhelyét Angliába.

Az amerikai hírportál szerint a Barcelona felvette a kapcsolatot a Cityvel García ügyében, aki 2017-ben igazolt a La Masiáról Manchester kék felébe és annak ellenére nem sikerült tartósan az első csapatba beverekednie magát, hogy Guardiola komolyan számolt vele annak idején és esélyt is adott a fiatal játékosnak.

A korosztályos válogatott jobbhátvéd helyzete azért is érdekes, mert a La Masia egyik legnagyobb ígéretének tartották, távozása pedig elég nagy port kavart, az eset után Xavi, a Barcelona legendás középpályása azt mondta, hogy ő nem engedné, hogy bárki is visszatérjen a Barçához, aki egyszer már a távozás mellett döntött.

García érkezését természetesen nem kell még készpénznek venni, viszont azt érdemes megemlíteni, hogy a Barcelona Xavit is környékezi, mint potenciális következő vezetőedző és ha rövid időn belül mindketten érkeznének az biztos okozna egy-két érdekes beszélgetést.

Új Camp Nou 3D Puzzle Original – Extra méret, de kedvezőbb ár: 8.290 Ft