Messi meg fog jelenni a Barça első edzésén hétfőn

Várhatóan Lionel Messi a távozási szándéka ellenére meg fog jelenni vasárnap és hétfőn is Barcelonában, hogy elkezdje a felkészülést a Barçával a következő szezonra. Azonban ettől nem kell arra számítani, hogy az argentin megváltoztatja a döntését.

Ronald Koemannal a Barcelona az új idényre először vasárnap találkozik, akkor lesznek ugyanis az orvosi vizsgálatok és a koronavírus PCR tesztek. Ha negatív eredményeket produkálnak a játékosok, akkor hétfőn el is kezdhetik a felkészülést az új idényre.

Messi várhatóan ott lesz az első edzésen és a vizsgálatokon is, aminek pusztán az az oka, hogy ilyen rövid időn belül nem várható, hogy rendeződik az ügye. Az argentin feltehetően az ügyvédei és a tanácsadói hatására dönt úgy, hogy a szabályokat teljesíti, és nem fog belemenni feleslegesen vitás helyzetekbe a klubbal.

Azonban az világos, hogy a jelenléte nem jelenti egy pillanatig sem azt, hogy változott volna az álláspontja. Messi továbbra is abban bízik, hogy ingyen, átigazolási díj nélkül távozhat arra hivatkozva, hogy a járvány miatt később ért véget a szezon, és minden idény végén volt kilépési záradék a szerződésében. De még ha ez végül nem is lesz lehetséges, és átigazolási díjjal kell távoznia, akkor is addig a pontig, amíg nem tudja valamilyen módon felbontani a szerződését, teljesíteni fogja a szerződésbeli kötelezettségeit.

Jogi háborúba ugyanis nem szeretne belemenni az argentin.

Újra raktáron a legnépszerűbb maszk modellek!