Dembélé szabadnapon is edz, hogy meggyőzze Koemant

A francia szélső egyedül jelent meg a Barça edzőközpontjában

Miután nem igazolt a Manchester United csapatához Ousmane Dembélé a koronavírus miatt meghosszabbított nyári átigazolási időszakban, a játékos egy jó szezont szeretne elérni és szeretné elhagyni azokat a tulajdonságait, amivel a Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman nem volt elégedett a korábbiakban.

Dembélé elsősorban eddig a fizikai problémái miatt nem tudott bizonyítani az elmúlt években és épp ezért sem tudott meghatározó tagja lenni a Barçának, de a francia meg van győződve arról, hogy ha javul az edzéseken akkor lesz esélye bizonyítani Ronald Koemannak.

Emiatt a 23 esztendős labdarúgó csütörtök délután és péntek reggel is megjelent a Ciutat Esportiva Joan Gamperben, annak ellenére, hogy az összes játékos jövő hét hétfőig szabadnapot kapott a válogatott szünet miatt. Dembélé megjelent az edzőközpontban, és egyedül gyakorolt, igyekezett javítani a fizikai állapotán egy olyan szezon előtt, amelyben egyszer és mindenkorra meg kell mutatnia a tehetségét a Barça játékosaként. Ellenkező újra az átadólistára kerülhet.

A támadó a Villarreal elleni bajnoki rajt során csereként beállva csak 21 percet játszott, és a következő két meccsen a Celta Vigo és a Sevilla ellen pedig a padról figyelte az eseményeket. Koeman nyíltan kijelentette, hogy “Ansu Fati megelőzi Dembélét“, de a francia játékos a jelek szerint ezt nem kívánja annyiban hagyni, és legalább tesz a helyzete megfordításának érdekében a negyedik Barcelonában töltött idényében.

Meglátjuk, hogy Dembélé megváltozott hozzáállása azt jelenti-e, hogy Koeman több játéklehetőséget ad majd neki a következő mérkőzéseken, illetve sikerül-e a francia számára bekerülni az edző terveibe, aki egyelőre inkább Ansu Fatit és Trincaót részesíti előnyben ebben a pozícióban.

***