Laporta: „Véget ért egy korszak, döntések következnek”

Joan Laporta Barcelona elnök kedden este egy ünnepségen határozottan beszélt a nyilvánosság előtt a Barcelona jelenéről: az elnök nem szépítette a helyzetet, szerinte véget ért egy korszak.

Ennek megfelelően pedig az a várható, hogy határozott döntéseket fognak hozni a jövő héttől kezdődően, amint véget ért a bajnoki szezon. Ez a jelenlegi csapat bármelyik tagjára nézve következményekkel járhat, olyan játékosok, akik eddig érinthetetlennek számítottak, most már nem feltétlenül maradnak azok.

A legjobb Barçás pólókat válogatottuk össze nektek – nézd meg a teljes kínálatot!

fc barcelona hivatalos szurkolói termékek eurobarca shop polo sapka kulacs parna kabát

“Véget ért egy korszak, és azon dolgozunk, hogy egy megújulást hajtsunk végre.”

“Sikerült megnyerni a Király Kupát, és nagyon büszkék vagyunk erre a sikerre, de hamar kiejtettek minket a BL-ből, és az én véleményem szerint érthetetlen módon veszítettük el a bajnokságot. Egy korszak végéről beszélek és a megújulásról, mert azt gondolom, hogy ezt kell tennünk. A következő héttől kezdve számos döntést fogtok látni, amelyeket meg kell hoznunk. Ezeket az idő előrehaladtával kommentálni fogjuk. Keményen és hatékonyan kell dolgozni, hogy versenyképes csapatunk legyen a BL és a Liga megnyerésére, olyan célok elérésére, amelyeket az utóbbi időszakban nem sikerültek.

“Korábban is azt mondtam, hogy az idény végén a játék és az eredmények tükrében értékelni fogom a csapatot.”

“A mai nap a női foci az, amelyik büszkeséggel tölt el bennünket, és minden culét. A férfi fociban egy megújulási folyamatot kezdünk, mert véget ért egy korszak, most ezen dolgozunk.”