Ansu Fati a csapattal kezdheti meg a felkészülést a következő szezonra

Ansu Fati július 12-én a többi csapattársával együtt kezdheti majd meg a felkészülést a következő idényre. A fiatal tehetség felépülése jó ütemben halad és már a klub orvosi stábja is jóváhagyta, hogy Fati az előszezon kezdetén a csapattal edzhet. Közel egy év és négy műtét után a játékos újra remekül érzi magát és a célja most az, hogy visszanyerje a sérülés előtti formáját.

A legfontosabb dolog az az, hogy Fati térde most jól reagál és bírja a rá nehezedő terhelést anélkül, hogy megduzzadna, mint az első három orvosi beavatkozás után. Fontos kiemelni, hogy a klubnál senki nem szeretné elsietni a játékos visszatérését, ezért szépen lassan fogják terhelni a térdét.

Több, mint valószínű, hogy eleinte egyéni edzésmunkát fog végezni a klub edzőközpontjában, hogy felvegye a ritmust, majd ezután fog csak a csapattal edzeni.

Fati azt a célt tűzte ki magának, hogy a barátságos mérkőzéseken ismét játékra alkalmas állapotban legyen és az augusztus 14-15-i hétvégére már jó formában legyen, amikor a Barcelona a Real Sociedad ellen kezdi majd meg a szereplését a spanyol bajnokság 2021/22-es idényében.

A szélsőt először tavaly november 7-én műtötte meg Dr. Cugat, de ezután rendszeresen visszaesett és nem a megfelelő ütemben haladt a felépülése, ezért újabb orvosi beavatkozásokra volt szükség. Májusban már a negyedik operáción esett át és innentől kezdve az volt az egyértelmű cél, hogy teljes mértékben készen álljon a következő szezon megkezdésére, és jó úton jár afelé, hogy ez sikerüljön.

***

Idén tavasszal és nyáron a napon is bírni fogod – prémium darabok Barçás sapkákból is! 

fc barcelona hivatalos szurkolói termékek eurobarca shop polo sapka kulacs parna kabát