Tényleg javítana Pjanic azon, amit Arthur tud?

Teszi fel a címben tett kérdést a Marca egyik újságírója is kedden, mert továbbra is záporoznak a Pjanic-üggyel kapcsolatos hírek. A Barcelona továbbra is mindent megmozgat azért, hogy le tudja igazolni a bosnyák középpályást, csak azért nem sikerült talán eddig megoldania az ügyet, mert pénze nincs elég, és mert Arthur nem kíván távozni.

De ha ő hajlandó lenne a Juvéba menni, akkor már alighanem lezárta volt a cserét a Barcelona és a Juve, Arthur menne Torinóba, Pjanic pedig Barcelonába. De ez egyelőre Arthur miatt nem sikerült.

A kérdés az, hogy vajon mit lát Pjanicban a Barcelona vezetése? Nem vitatható, hogy jó futballista, de az feltétlenül megkérdőjelezhető, hogy mennyivel tartana előbbre vele a Barcelona, mint Arthurral? Ha csak a szakmai érvek mentén hasonlítanánk össze a két játékost, Arthur semmiképp se szerepelne le, bizonyos képességekben biztosan nem is maradna alul.

És akkor még nem esett szó arról, hogy Arthur 7 évvel fiatalabb, előtte a pályája legjava, Pjanic viszont már elmúlt 30 éves. Ezért nehéz megérteni, hogy hogyan gondolkozik a Barcelona, miért akar megszabadulnia Arthurtól, és miért pont Pjaniccal szeretné helyettesíteni őt?

Végezetül még egy adalék a kérdésfeltevéshez. A ‘Mundo Deportivo’ tartott egy szavazást, ahol azt az egyszerű kérdést tették fel, hogy elcserélnék-e a szurkolók Arthurt Pjanicra. Ennek az eredménye 90%-os nem volt.

Mégis mit láthatnak ennyire másként a szurkolók, mint a klubvezetők?

AKCIÓ! Barçás nyári pulóver 12.990 Ft helyett 9.390 Ft!