29-én állnak ismét edzésbe

Valverde a hírek szerint egyéni edzéstervvel küldte pihenőre a játékosokat

Az Alavés elleni siker óta már a vakációjukat töltik a játékosok, és csak 29-én, vagyis vasárnap kell ismét tréningre jelentkezniük a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpontban. 

 

 

Akkor is csak kora este 18 órakor vezényel foglalkozást Ernesto Valverde vezetőedző, vagyis lesz idő feltölteni az akkumulátorokat a januári feladatokra. Azok ugyanis nagyok: a szünet után kezdenek az életéért küzdő és a katalán derbire magát mindig felszívó Espanyol ellen a Cornellában egy bajnoki meccs keretében, majd Szaúd-Arábia felé veszik az irányt, ahol az új formátumú Spanyol Szuperkupában lesz érdekelt a gárda. Az első meccs az Atlético ellen lesz, a második annak a függvénye, milyen eredmény születik a ‘Matracosok’ ellen. 

Valverde természetesen eredményesen akarja kezdeni a szezon második felét, így a madridi ‘AS’ információi szerint személyre szabott edzéstervet adott át a labdarúgóinak. Ha igazak a hírek, úgy Messiéknek már december 26-tól egyéni edzéseket kell végezniük, így csak négy teljes, mozgás nélküli pihenőnap áll a labdarúgók rendelkezésére az idei télen.

Ahogy az megszokott, a dél-amerikai különítménynek – Leo Messi, Luis Suárez, Arturo Vidal és Neto – hosszabb pihenőt adott a szakmai stáb, nekik csak január 2-án kell visszatérniük Barcelonába.

Megérkezett a Camp Nou 3D puzzle prémium változata nagy méretben, LED-es stadionvilágítással. Korlátozott készlet, csapj le rá amíg van!