Hét fiatal is utazik Szaúd-Arábiába

A kedd délelőtti edzést követően a katalán egyesület kihirdette a Spanyol Szuperkupára készülő keretét, ahol a gárda az Atlético Madriddal fog találkozni az elődöntőben a csütörtöki napon. Marc-André ter Stegen nincs ott a listán, hét fiatal viszont a nagyokkal tarthat. 

Az új formátumú Spanyol Szuperkupának végül egy 24 fős kerettel vág neki a katalán gárda, mely az edzést követően, vagyis a mostani órákban veszi az irányt Szaúd-Arábia felé. A csapat először az elődöntőben találkozik az Atlético Madriddal, és amennyiben sikeresen veszi az akadályt, úgy a döntőre január 12-én kerül majd sor a Valencia vagy a Real Madrid ellen.

 

 

Ernesto Valverde három játékosra nem számíthat az első keretből: Arthur Melo és Ousmane Dembélé mellett Marc-André ter Stegen sem segítheti a gárdát, miután a német nem épült fel időben a térdsérüléséből. Helyettük Valverde hét fiatalt visz magával, akik mindannyian már Messiékkel is edzettek kedd délelőtt. Név szerint C. Pérez, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo és Arnau Tenas készülhetnek most az első csapattal.

A teljes keret: N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, C. Pérez, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo és Arnau Tenas.