Elkezdték a felkészülést a Liga folytatására | VIDEÓ

Pénteken újra rajtolt a Barcelona a 2019-2020-as szezonban, remélhetőleg be is tudják majd fejezni ezt a felkészülést, majd a szezont is. A csapat egyéni edzésekkel kezdett, és öt hete lehet a bajnokság folytatásáig.

Mert ebben a pillanatban az a valószínű, hogy a LaLiga csak június 20-án rajtolhat újra – zárt kapuk mögött -, de ez sem hivatalos információ még, pusztán egy várakozás, hiszen a csapatok többsége csak a jövő héten kezdi meg a felkészülését.

A pénteki tréningen a játékosok külön dolgoztak. A csütörtökön már közölt tesztek mellett a fókusz azon volt, hogy mindenki szokja meg újra, hogy futballpályán mozoghat, hiszen ez régen fordult elő utoljára. Ezért akadtak labdás és labda nélküli gyakorlatok is. A tréning három pályán zajlott, az 1-es, 2-es és a 3-as pályán, a játékosok nem érintkezhettek, nem is mehettek közel egymáshoz, de maszkot vagy kesztyűt nem kellett viselniük. 

Ahogy várni lehetett, Setién edző felbővítette a keretét a fiatalok egy csoportjával, és arra lehet számítani, hogy ők maradni is fognak most a felnőtt keret mellett – legalábbis az elővigyázatosság azt kívánná, hogy ők ne váltsanak a B keret és a felnőtt keret között. Ők Iñaki Peña, Araujo, Collado, Monchu, Riqui Puig és Ansu Fati, nekik kell kiegészíteniük a szűk felnőtt keretet.

Szombaton újból edzést tartanak, hasonlóan a pénteki naphoz délelőtt lesz a foglalkozás.

AKCIÓ! Barçás nyári pulóver 12.990 Ft helyett 9.390 Ft!