Dembélé újból késett edzésről

A Villarreal elleni győztes meccset követően hétfőn délelőtt 11 órától újra edzést hívott össze Ronald Koeman edző, és a jelenleg érvényben lévő szabályokat egy valaki nem tartotta be, a francia Dembélé.

Akinek közismertek a magatartásbeli problémái, amivel az évek során főként Ernesto Valverde küzdhetett – de ha küzdött is, nem túl eredményesen. Dembélé kapcsán annak most örülhet a Barça, hogy a francia éppen nem sérült, ugyanakkor újból elkésett, még ha csak 15 perccel is. Ez nem számít soknak az előéletét tekintve, hiszen olyan is történt már vele, hogy egyáltalán nem ment el edzeni, mert elaludt.

Ronald Koeman azt várja el mindenkitől, hogy az edzés kitűzött kezdési időpontja előtt egy órával legyen jelen az edzőközpontban, tehát Dembélének hétfőn 10.00-kor meg kellett volna érkeznie, ám ő csak 10.15-kor jött, akkor is telefonnal a kezében a volán mögött.

Dembélét hivatalosan nem büntetheti ezért még a klub a spanyol profi játékosok kollektív szerződése értelmében, mert ehhez egy hónapon belül legalább két hasonló eset szükséges, akkor is minimum 20 perces késésekkel. Ám a kezdőcsapathoz ezzel biztosan nem kerül közelebb a francia.

barcelona maszk