Messi az otthonában fogadta a csapatot egy sorsdöntő időszak kezdete előtt

A Barcelona azzal, hogy nyerni tudott a Valencia vendégeként, még mindig ott van a bajnoki cím megnyeréséért folytatott harcban. Ennek alkalmából Lionel Messi a hétfői nap folyamán az edzés után a csapat játékosait, Ronald Koemant és a szakmai stábot is meghívta a házába, hogy együtt ebédeljenek és hogy jó hangulatban vágjanak neki a hátralévő mérkőzéseknek, különösen az Atlético Madrid elleni szombati nagy jelentőséggel bíró rangadónak.

A Barcelona május 8-án az Atlético Madridot fogadja a Camp Nouban, ezután a Levante vendégeként lépnek pályára, majd a Celta Vigo együttesét fogadják, a 2020/21-es idény utolsó mérkőzésére pedig az Eibar vendégeként kerül majd sor. Mint ismert, amennyiben a katalánok az összes találkozójukat megnyernék és a Real Madrid egyszer pontokat veszítene, akkor Koeman együttese lenne a bajnok. Ráadásul ebben a szezonban elég nagy a verseny a bajnoki címért, hiszen négy csapatnak is megvan az esélye erre, ezért is lesz rendkívül meghatározó a következő időszak.

A házigazda a csapatkapitány volt. Messi az otthonában fogadta a játékosokat, Ronald Koemant és a szakmai stábot is, ahol sütögettek, hogy megerősítsék a remek kapcsolatukat a játékosokkal ezekre a fontos mérkőzésekre és időszakra. Minden játékos részt vett az ebéden, valamennyien a kedvesükkel együtt, tudatában a szezon hajrájának fontosságáról. A nehéz szezonkezdet után a játékosok közötti kapcsolat jelentősen javult és ez többek között a mutatott játékon és az elért eredményeken is látszik.

Az a tény, hogy ezt a találkozót Leo házában tartották, szintén egy nagyon különleges dolog. Általában a csapatok egy étterembe mennek ilyenkor, hogy megünnepeljenek egy fontos pillanatot vagy eseményt, de ezúttal, erre az argentin klasszis otthonában került sor.

***

A legjobb Barçás pólókat válogatottuk össze nektek – nézd meg a teljes kínálatot!

fc barcelona hivatalos szurkolói termékek eurobarca shop polo sapka kulacs parna kabát