Lenglet: “Piqué? Szeretnék az utódja lenni”

Interjú Piquéről és a honfitársairól

Clément Lenglet nyáron Sevillából érkezett az FC Barcelona csapatába, és remekül sikerültek az első hónapjai, hiszen Samuel Umtiti sérülését követően szinte hibátlanul pótolta a honfitársát. Lenglet a minap a ‘TV3’-nak adott interjújában beszélt Piquéről, Dembéléről és Umtitiről is.

Védelmi gyengeségek

“Még mindig van néhány dolog, amit jobban kell csinálnunk, kompaktabbá kell válnunk, hogy ne kapjunk annyi gólt. Mindig vannak dolgok, ahol tudunk javulni, de ez kiemelt fontosságú, mert egy vereség egy kupasorozatban, és kieshetünk.”

Piquéről

“Vele játszani öröm, és szeretnék az utódja lenni, de még mindig hosszú utat kell megtennem, mielőtt ez megtörténik. Sokat tett a klubért és sok címet nyert.”

Dembéléről

“Sok időt töltöttem vele, és elmondhatom neked, hogy ő egy jó ember, és sokat segített nekünk a kezdetektől fogva. Sokat adott ennek a klubnak. Segítenünk kell neki, mint személynek és futballistának, mert még fiatal, és tanulnia kell. Nehéz időszakon megy keresztül, de motivált, hogy megmutassa, hogy a legmagasabb szinten tud versenyezni.”

Umtiti visszatéréséről

“Szeretnék folyamatosan játszani. Igyekeztem a lehető legjobban játszani, amíg Umtiti sérült volt, hogy kétségeket keltsek az edző fejében. Ezért keményen kell gondolkoznia, mert ő dönti el, hogy melyik a legjobb tizenegy.”

Célok

“A Bajnokok Ligáját a legnehezebb elhódítani, és a klub pár éve meg akarja nyerni. Ez olyasvalami, amiről álmodsz.”

***

Új kollekció és egyben akció? Lehetséges ez? Az Eurobarça Shopban igen!