„Meggyőzte Önt Bartomeu? Furcsa, hogy ilyen dolog történhet”

A Mundo Deportivo szerdán egy 40 perces interjút készíthetett Lionel Messivel, mely csütörtökön fog megjelenni a lap hagyományos és online kiadásában. Szerdán este csak részletek jelentek meg, amit alább közlünk.

Az interjúban természetesen téma volt az aktuális botrány is, mely közvetlenül is érintette Messit és a családját is, de a barcelonai élete is, amit olyannyira méltatott, hogy nehéz elképzelni, hogy távozni akarna a közeljövőben a klubtól.

Kedden Bartomeu újra elment beszélni a csapatkapitányokkal a közösségi oldalakat érintő ügy miatt. Meggyőzte önöket az elnök magyarázata?

“Egy kicsit meglepetésként ért a dolog, mert nem voltam éppen otthon, utaztam. Amikor megérkeztem, akkor ismertem meg a történetet lépésről lépésre. Az elnök ugyanazt mondta el nekünk, amit publikusan is mondott a sajtó előtt. Mi volt a szituáció, mi történt, ezen túl én sem tudok sokkal többet mondani. Amit mindenki tud és hallott, azt mondta el a kapitányoknak is privátban.”

De meggyőzte Önöket?

“Az az igazság, hogy én elég furcsának tartom, hogy egy ilyen dolog történhet. De azt is mondták, hogy vannak bizonyítékok. Meg kell várni hogy mi igaz és mi nem. Sokat nem tudunk mondani, várni kell, hogy mi lesz ezzel. Számomra ez egy nagyon furcsa téma.”

Hogy érzi magát Barcelonában?

“Nagyon jól vagyok. Imádom Barcelonát, még ha hiányzik is nagyon Rosario. De ez az otthonom, több időt éltem itt, mint Argentínában. Nagyon szeretem Barcelonát, Castelldefelst is, a lakhelyemet, és olyan életet élhetek, amit nagyon szeretek.”

Milyen egy átlagos napja?

“Teljesen normális, minden a gyerekek körül forog. Szerencsére a munkám lehetővé teszi számomra, hogy nagyon sok időt töltsek a gyerekeimmel. Elmegyek edzésre, majd ezután gyorsan ebédelek Antonellával, aztán összeszedjük a gyerekeket. És később mindig vagy van valami dolgom, vagy a gyerekekkel csinálunk valamit. Aztán már vacsora és holtfáradtan megyünk aludni, mert hármukkal meggyűlik a bajunk. Általában hamar megyünk aludni. Kedden és csütörtökön a gyerekeknek foci van a Ciudad Esportivában az iskolában. Úgyhogy akkor este 7.30-ra érünk haza, akkor csak gyorsan isznak egy matét és esznek valamit, de nagyon normális életünk van, amit nagyon szeretek, mert mind a szakmám, mind az életem rutinja tetszik. Számomra tökéletes.

Messi a legnagyobb? Legyen az a te szobádban is. Óriás Messi falmatrica csak az EuroBarça Shopban!