A Barca Parma-ban érdeklõdik

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK

Frank Rijkaard vezetõedzõ érdeklõdését felkeltette az AC Parma két védekezõ felfogású játékosa, név szerint Daniele Bonera és Cesare Bovo.

Bonera múlt nyár óta már több csapattal kapcsolatos találgatás fõszereplõjévé vált. A Juventus és a Roma támadta õt legintenzívebben, de számtalan Olaszországon kívüli együttes is szerzõdtette volna a 23 esztendõs olaszt. A sok csábításnak ellenállva õ azonban mégis a sárga-kék egyesületnél maradt.

Bovo elõtt is még hosszú pályafutás áll, hiszen õ januárban lesz 22 éves. A Parma kiválósága elsõsorban az olasz U21-es válogatottban nyújtott teljesítménye miatt került az érdeklõdés középpontjába.

A fiatalok ügyében állítólag a Barca és a Parma képviselõi a múlt heti, Milan elleni Bajnokok- Ligája találkozó alkalmával folytattak megbeszéléseket. Habár a tárgyalások könnyen megrekedhetnek, mivel egyik játékos sem alkalmas arra, hogy a Barcelonát az európai kupaporondon is képviselje. Ugyanis mindkét labdarúgó pályára lépett idén az UEFA- Kupában, így más csapat színeiben ebben az esztendõben már nem játszhatnak nemzetközi mérkõzést.