Holnapra garantált a telt ház

BAJNOKOK-LIGÁJA CSOPORTKÖR

Kedd este sorsdöntõ Bajnokok-Ligája mérkõzést játszik a Barcelona a Milan ellen, hiszen a milánói találkozóhoz képest most már kötelezõ a gyõzelem. A két héttel ez elõtti 1-0-ás vereség után most lehetõsége van a Barcának a visszavágásra, s úgy tûnik ehhez minden adott lesz a körítést illetõen.

Legutóbb Bajnokok-Ligája találkozón 2003 áprilisában volt 92.000 nézõ a Nou Campban, mikor a katalánok végül búcsúztak a sorozattól a Juventus ellenében. Azt már régen tudni lehetett, hogy a Milan elleni hazai összecsapásra hatalmas az érdeklõdés, s a telt ház is valószínû. Sokan ezért már jó elõre biztosították jegyüket az izgalmasnak ígérkezõ BL találkozóra, így mostanra már nem sok jegy maradt. Egészen pontosan ez azt jelenti, hogy szinte minden jegy elkelt, a legolcsóbbnak számító 49 eurós tikettekbõl már egy darab sem maradt. Néhány jegyet talán még a szerencsésebb katalánok megkaphatnak, de gyanítható, hogy kedden már csak fekete piacon lehet belépõkhöz jutni.

Ez pedig azt jelenti, hogy holnap este végre ismét teljesen beöltözik” a Nou Camp, melynek mindenki csak örülhet. A játékosoknak hatalmas plussz erõt adhat a csodálatos közönség, a klub vezetés dörzsölheti a tenyerét a nagy bevétel miatt, de magukat a szurkolókat is jó érzés fogja elönteni, a teljesen megtelõ aréna láttán. „