Most Larsson-on a sor?

PRIMERA DIVISION

Az utóbbi idõben parádézó Samuel Eto’o lehet, hogy a Betis ellen nem lesz a kezdõcsapatban, s helyette ismét a kezdõben kaphat helyet Henrik Larsson, aki az utóbbi idõben kevesebb lehetõséget kapott.

Bár egyelõre Frank Rijkaard nem beszélt a Betis elleni kezdõcsapatáról, de ezúttal van okunk feltételezni, hogy a holland mester meglepõ húzásra szánja majd el magát. A csapat egyetlen igazi csatárposztját az utóbbi idõben betöltõ Samuel Eto’o bár remekül játszott, lehet, hogy a Betis ellen pihenõt kap Rijkaardtól. Miután Giuly felépült, s visszfoglalta helyét a csapatban, kikerült a kezdõbõl Henrik Larsson, aki csereként nem is tudott olyan hatékonyan játszani, mint tette korábban. Eto’o kétségkívül remekül futballozott az utóbbi mérkõzéseken, így a svéd támadónak eddig nem volt helye a gárdában. De most talán kezdõként is szóhoz juthat a veterán csatár, mert ha valamikor, akkor most van oka Rijkaardnak a változtatásra.

Az egyrészrõl Larsson méltatlanul kevés játéklehetõséget kapott a legutóbbi találkozókon, s ezért góllövõ cipõjét is elhagyta”. Viszont mindenki joggal bízhat abban, hogyha a svéd kezd, akkor talán ismét sikerül betalálnia. Ez azért is jó lenne, mert ha bármikor nagy szükség van egy góllövõre, akkor nem árt egy olyan Larssonhoz nyúlni, akiben valóban ott rejlik a gól. Másrészrõl pedig a legutóbbi mérkõzéseken Eto’o nagyon sokat dolgozott, s most talán õ is megérdemelné a pihenõt. Ez különösen azért lenne fontos, mert a Betist követõen a Real Madrid elleni szuperrangadó vár a csapatra, ahol nagyobb szükség lesz Eto’o-ra, mint eddig bármikor.”