Eto’o: Egyszer én is leszek Aranylabdás””

NYILATKOZATOK

A Barca kameruni csatára, Samuel Eto’o tegnap a Katalán Rádió, ‘Teva Meva’ címû mûsorának nyilatkozott, ahol röviden beszélt a közelgõ Real Madrid elleni szuperrangadóról, s az Aranylabdáról is.

Eto’o elmondta, hogy bár most nincs esélye az Aranylabda elnyerésére, ez még nem jelenti azt, hogy máskor se lesz. A csatár egészen biztos abban, hogyha továbbra is keményen dolgozik, õ is el fogja nyerni a díszes trófeát: Egy napon én is meg fogom kapni ezt a díjat, ha úgy dolgozom tovább, mint eddig tettem.”

A csatárt azonban jelenleg az Aranylabdánál lényegesen jobban foglalkoztatja a közelgõ Real Madrid elleni rangadó. Eto’o számára különleges jelentõségû lesz a találkozó, mert most elõször találkozhat Barca játékosként korábbi „névleges” csapatával. A támadót éveken át tulajdonában tartotta a madridi csapat, de valójában szinte soha nem tartott rá igényt, míg végül hosszú húzódozás után a nyáron elengedte Barcelonába. Így egyértelmû, hogy Eto’o ahogy eddig is tette, most is bizonyítani akar a Real ellen. A támadó biztosított mindenkit, hogy oroszlánként fog harcolni a jövõ szombati mérkõzésen, s a szokásosnál is igyekszik még többet kiadni magából: „A játékosok általában 13 kilómétert futnak egy meccsen, de én akkor este majd harmincat fogok” -mondta elszántan Eto’o.”