Már Pandev is a listán

Átigazolási Hírek

A Barcelona, amióta megnyílt az átigazolási piac, aktívan próbál játékosokat szerezni, azonban úgy tûnik, egyre kevesebb az esély a sikerre. Cikkünk megbízhatatlan információk alapján készült (AS).

A legfontosabb kiszemelt a vezetõség számára egy támadó játékos, azonban az, hogy milyen játékost is szeretnének igazolni, egyelõre a homályba vész. A különbözõ nevek közül továbbra is John Carew tûnik a befutónak, tegnap azonban új név került fel a listára: A Lazio 21 éves Makedón támadója, Goran Pandev, aki a szezon elején az Intertõl került a sasok csapatához. A játékosról tudni érdemes, hogy jó felépítésû, 184 cm magas, gyors, idén 11 mérkõzésen játszott, mivel rotációban volt csapattársaival.

A Lazio a nagy érdeklõdés hatására az AS információi szerint bele is egyezne az átigazolásba, az egyetlen probléma az ár lehet, hiszen a Lazio vezetõje nem szeretné 8 millió euro alatt eladni a játékost, a Barcának azonban nem sok pénze maradt.

Ferran Soriano a klub alelnöke azt nyilatkozta, hogy a csapatnak lesz pénze az erõsítésekre. Ennek azonban ellentmond, hogy a csapat vezetõi nem voltak képesek szembenézni a Manchester City (Anelka) és a Besiktas (Carew) vezetõivel, hogy megtárgyalják a pénzügyeket. Joan Laporta, aki idõközben visszatért nyaralásáról, azt nyilatkozta, hogy még nem szükséges kapkodnunk.”

A mai naptól (kedd) kezdve még 27 napunk van arra, hogy valakit tényleg leigazoljunk, mielõtt bezárul a téli átigazolási idõszak, de Rijkaard biztos benne, hogy nem érkezik már erõsítés a csapat edzõtáborába, Peralada-ba. A vezetõedzõ felkészült arra, hogy a szezon végéig megtartsák elõkelõ helyüket. Rijkaard elmonda azt is, hogy õ Maxi Lopezt szeretné a keretben tudni a River Plate-bõl, de ez a lehetõség is nehézen kivitelezhetõnek tûnik.”