A Betisnek is kell Riquelme

SORBANÁLLÁS AZ IRÁNYÍTÓÉRT

Juan Roman Riquelme a Barcelona kölcsönjátékosaként idén egyedülálló teljesítmény nyújt a Villarreal színeiben, s ahogy õ, úgy csapata is szárnyal ebben az idényben, különösen ebben a naptári évben. Így már nem meglepetés, hogy Riquelméért egy újabb klub jelentkezett be a Villarreal és Deportivo után: a Betis.

A Barcelona mai ellenfelénél is elismerik az argentin irányító eddigi produktumát, s így tárgyalásokat szándékoznak kezdeményezni a katalánokkal, hogy hogyan szerezhetnék meg a játékmestert. Azt ugyanis a Betisnél is tudják, hogy a Barcelona elsõszámú célja, hogy jó üzletet csináljon” Riquelme eladásából. Így Manuel Ruiz de Lopera elnök már ezen a hétvégén megbeszéléseket folytat majd a Barca elöljáróival, azonban valószínû, hogy átütõ eredményt egyelõre nem tudnak majd felmutatni a felek. A Barcánál ugyanis várhatóan majd csak a nyáron szeretnének komolyabban foglalkozni Riquelmével, mivel egyelõre még a katalánok igazolásai is csak alakulnak. S ha a klub végül megpróbálná megszerezni Fernando Torrest, úgy valószínûleg még szükség lenne a Riquelme jelentette értékre.

A Betis egyébként könnyen lehet, hogy Riquelméért felajánlaná Marcus Assuncaot, akire azonban Van Bommel esetleges érkezése miatt aligha lenne szüksége a Barcelonának. „