Edmílson: Irány a pálya!

ÚJABB SÉRÜLT GYÓGYULT MEG

A Barca újabb, korábban súlyos sérülést szenvedett játékosa kapta meg az orvosok engedélyét a teljes értékû edzésekre, s játékra. A világbajnoki címvédõ brazil válogatott középsõ védõje, José Gomes Edmílson még múlt év október 3.-án szenvedett térdszalag szakadást, s most, a mûtéthez képest kevesebb, mint hét hónap múlva ismét jelentkezhet Frank Rijkaard edzéseire.

A négy térdszalag szakadásból gyógyuló futballista közül eddig Motta tért vissza immár majd két hete, s õ azóta minden mérkõzésen pályára is lépett. Most Edmílson ideje is eljött, s hosszú idõ után a játékos vasárnap akár ismét pályára kerülhet, de ez már Frank Rijkaard döntésén múlik. Lluis Til csapatorvos ugyanis teljesen gyógyultnak nyilvánította Edmílson térdét: Orvosi szempontból a térde teljesen meggyógyult. Edmílson mostantól teljes intenzitással edzhet, s játéka innentõl már csupán technikai kérdés.”

Holnap egyébként Edmílson máris kipróbálhatja magát egy barátságos mérkõzésen, mivel Frank Rijkaard (már nem elõször) edzõmeccset vezényel majd a B és C csapat bevonásával. Így most egyáltalán nem lehetetlen, hogy a brazil a hétvégén pályára lépjen Valenciában, bár ez bizonyosan csak csereként következhet be. „