INDUL a Tippjáték új idénye!

Az elmúlt két idényhez hasonlóan idén is lesz Eurobarca tippjáték, mely alapvetõen nem változik meg, ám – remélhetõleg mindenkinek az örömére – két apró újdonságot is bemutathatunk.

Elõször is, a Primera Division összes meccsén kívül most már az összes Bajnokok Ligája mérkõzésre is lehet tippelni, valamint továbbra is programon maradnak a Barca Király Kupa találkozói. Jelentõsen bõvül a nyerési lehetõség is, mert most már nem csak az elsõ három helyezett számíthat nyereményre, hanem azok is, akik a legjobb eredményt érik el egy fordulóban az egész idényre levetítve. A legjobb forduló gyõztes kategóriában öt nyertes lesz a szezon végén, azok, akik egy fordulón belül a legtöbb pontot tudják begyûjteni. Ez a lehetõség azok számára is végig érdekessé teszi a játékot, akik idõközben elveszítenék a lehetõségüket egy jó helyezés megszerzésére.

A játékban való részvételhez csupán annyit kérünk az új érdeklõdõktõl, hogy regisztráljanak a fõoldalon keresztül, innentõl kezdve be tudnak lépni a tippjáték pontba, ahol még részletesebben tájékozódhatnak a verseny szabályairól.

Mindenkinek jó játékot kívánunk!

Az Eurobarca csapata