Bartomeu: „Alapvetõ változtatások lesznek”

A tervek már készen, hétfõtõl kezdik megvalósítani az új projektet

Az FC Barcelona elnöke, Josep María Bartomeu a szombat esti, Atlético elleni meccs után gratulált a fõvárosi alakulatnak a megérdemelt bajnoki címért, és ismételten megerõsítette, hogy alapvetõ változtatásokat fognak eszközölni a nyáron az elsõ csapat keretében. Bartomeu elárulta, hogy a keret megújítása már elõrehaladott állapotban van, és a jövõ héttõl kezdõdõen elkezdik kivitelezni a már készen levõ terveket. 

„Egy gól választott el bennünket a Ligától, de tény, hogy az Atético szenzációsan teljesített. Ez nem egy korszak vége, ám alapvetõ változtatások lesznek.”

A következõ szezon

„Már egy ideje dolgozunk az új projekten, és már számos pontja ennek a tervnek elõrehaladott állapotban van. Vannak olyanok a keretben, akik már tudják, hogy nem itt folytatják. Hétfõtõl kezdõdõen elkezdjük megvalósítani ezt a projektet, melynek vezetõje Zubizarreta lesz.”

Bajnoki cím

„Gratulálok az Atléticónak, óriási teljesítményt nyújtottak az idén. A Camp Nou is gratulált, ami jelzi, mennyire értenek a szurkolóink a futballhoz. Nagyon örülök, hogy így reagáltak.”

Messi

„Az összes játékos beleadott mindent, mert ez egy gyõztes csapat, amely mindig a sikerre tör. Messi a klubnál marad 2018-ig.”