Busquets: „Ilyen igazolások után többre kellett volna törekednünk”

A Barcelona csapatkapitánya nyilatkozott az Inter elleni döntetlent követően

Sergio Busquets egy rövid interjú formájában értékelte a szerda esti Inter elleni mérkőzést, amely 3-3-as döntetlennel zárult a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában. A Barcelona csapatkapitánya csalódottan nyilatkozott, és elismerte, hogy kizökkentette őket az olaszok első gólja.

A meccsről

,,Az első félidőben jók voltunk, domináltunk, és sokszor megtaláltuk a játékosokat a vonalak között. A második játékrészre minden megváltozott, a korai gól pedig kizökkentett minket a ritmusunkból. Több volt a labdavesztés és az irányítás hiánya.”

Ötlettelenül a szakadék szélére: Barcelona – Internazionale 3-3

Mi változott meg?

,,Az első góljuk pluszt adott nekik, belőlünk pedig elvett, és hátrányba kerültünk. Úgy tűnik, hogy amikor gólt lőnek ellenünk, akkor káosz van. Nem voltunk precízek, és taktikailag is szervezetlenek voltunk.”

Érzések

,,Ez csalódáskeltő volt. Talán nem voltunk annyira hatékonyak egyik területen sem (védekezésben és támadásban — a szerk.). Majdnem eldöntöttük, de nem jött össze. Nagyon nehéz volt ez a csoport, de ilyen igazolások után, amelyeket véghez vittünk többre kellett volna törekednünk.”

Továbbjutás

,,Megpróbáljuk, de nagyon nehéz lesz.”

El Clásico

,,Nincs más hátra, minthogy megpróbáljunk felállni.”