Valverde: „Nem szeretném a Madridot kapni”

Elismerte, hogy most jól ment a játék

Ernesto Valverde edző ezúttal elismerte, hogy tényleg jól ment a játék csapatának, ezzel együtt hangsúlyozta: csak előre szabad nézni. Meccsből ugyanis nem lesz kevesebb.

Preferenciák a negyeddöntőre

„Nem szeretném, ha a Real Madridot kapnánk, de inkább nem is mondok semmit, mert a végén bekövetkezik.”

Most jól ment a csapatnak

„Nagyon jól ment az első perctől kezdve. Nehéz párharc volt, de ma nagyon jól játszottunk. Minden sokkal könnyebbnek tűnt.

„Voltak más meccseink is, ahol jól játszottunk Ma nagyon jól rá tudtunk hangolódni a meccsre, nagyon sokszor odaértünk a kapu elé, és kiváló volt a helyzetkihasználásunk. Tudtuk, hogy az ellenfelünkben sok rejlik.”

Dembélé játéka

„Fontos lépést tett előre. Amikor játszik, látni lehet valami történni fog a sebessége és a technikája miatt. Különleges játékos, de időre van szüksége, hogy teljesen alkalmazkodjon, de bátran vállal dolgokat.”

Messi és Alba kapcsolata

„Sokszor és nagyon jól játszanak össze. Nagyszerűek és sokat keresik egymást és örülnek, ha sikerül.”

Messi pihentetése a cserével

„Előnyben voltunk és vasárnap is játszanunk kell.”

28 meccse nem kaptak ki

„Ezek fontos számok, de soha ne nézz hátra, mindig csak előre. Lesz most két meccsünk idegenben a Ligában, és jön a Kupában is egy újabb kieséses küzdelem. Nem állhatunk meg.”

Búcsú Mascheranótól

„Még várnunk kell, de az emberek nagyon sokra értékelik, hogy ilyen sok időt itt töltött.”

Yerry Mina

„Hosszú ideje követte őt a klub. Fiatal játékos, nem fél semmitől, úgy gondoljuk, hogy sok rejlik benne. Figyelnünk kell rá, hogy hogyan tud beilleszkedni az európai futballba, ami egy ideig biztosan eltart.”

Jó a kapcsolat a közönséggel

„Nagyszerű este volt. A szurkolók is sokat segítettek nekünk és a mi játékunk is segített [nekik], ez egy közös siker volt.”