Holnap sorsolnak a kupában

Délután négykor | Videóbíró is lesz már

Holnap jön a sorsolás a Király Kupában a legjobb 16 között, amire Madridban kerül sor. A minap vált az is hivatalossá, hogy alkalmazni fogják már januártól a videóbírós segítséget.

A Spanyol Labdarúgó Szövetség holnap 16 órától Madridban bonyolítja le a sorsolást a Copa del Rey-ben, ahol már a nyolcaddöntős párosításokat fogják kihúzni. A versenyben maradt 16 csapat közül 15 az első osztályban játszik, név szerint: Athletic Bilbao, Atlético Madrid, Barcelona, Espanyol, Getafe, Girona, Leganés, Levante, Real Betis, Real Madrid, Real Sociedad, Real Valladolid, Sevilla, Valencia és Villarreal. A másodosztályt csak egy együttest fogja képviselni, a Sporting Gijón lesz az.

A Barça mellé bármely ellenfél jöhet a 15 lehetséges csapatból. Fontos azt is tudni, hogy ágrajz nem lesz, tehát a negyedöntős és elődöntős párosításokat is sorsolni fogják. Új hír, hogy a VAR is be lesz vezetve, tehát a játékvezető januártól már támaszkodhat a videóbírós segítségre is.

***

Már tele vagy  Barçás tárgyakkal és azt gondolod, nem tudunk újat mutatni? Ezekkel a termékekkel talán még meg tudunk lepni. Siess, hogy ne maradj le róla!