„Pogba? Az fog történni, aminek történnie kell”

Guillermo Amor intézményi vezető diplomatikus volt | Messiről is beszélt

A Deportivo Alavés felett aratott háromgólos siker után Guillermo Amor, a klub intézményi kapcsolataiért felelős vezető a ‘Movistar Partidazo’ műsorban nyilatkozott, és amellett, hogy értékelte Messi ideiglenes távolmaradását a válogatottól, újságírói kérdésre válaszolva reagált Paul Pogba esetleges jövőbeli leigazolására is. 

„Hogy Messi idén már nem játszik a válogatottjában? Ez a Barcelona számára éppenséggel jó hír lehet, bár amikor elutazott, és pályára lépett az Albicelestében, a Barçában akkor sem csökkent a teljesítményének a színvonala. Szinte sosem történt ilyen visszaesés, vagy ha igen, akkor az minimális volt. A nemzeti csapatban ugyanakkor már több problémája van Leónak. Nálunk játszik 13 éves kora óta. Tudja, hogyan futballozunk, élvezi a várost és az itteni életet. Nagyon örülünk, hogy a sorainkban tudhatjuk, remélhetőleg sokáig folytatja még így és nálunk.”

Pogba gránátvörös-kékben?

„Kiváló csapatunk van remek játékosokkal, akik képesek arra, hogy a kitűzött célokat teljesítsék is. Az fog történni, aminek történnie kell. Nem tudunk semmi újdonságról. A jelenlegi keretünkkel kell folytatni a munkát.”

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Baaarca!’ pólót akár több színben is!