Griezmann: „Még össze kell szoknunk, de idővel minden jönni fog…”

A három pont a legfontosabb | Umtiti visszatérését dicsérte

 

Az Eibar ellen gólt és gólpasszt jegyző Antoine Griezmann értékelte a látottakat az Ipurua mix zónájában a katalánok háromgólos sikere után. 

„Noha a válogatott játéknapok után mindig nehéz játszani és nyerni, hiszen a sok utazás miatt nem vagyunk olyan frissek, ám ezúttal így is kiváló meccset játszottunk. Tudtuk, hogy mélyen le fognak támadni, így mondtam Clement-nek, hogy ha a szélső védőjük mellett lát engem, rúgja csak be a labdát az üres területbe. Így is tett. Ezen felül pedig pontos, rövid passzokkal is alakítottunk ki helyzeteket. Most viszont már a Bajnokok Ligájára kell koncentrálnunk.” 

MSG

Lesznek jobb és rosszabb napok, ám még csak most igazoltam ide, alkalmazkodnom kell a csapathoz. Még össze kell tehát szoknunk, de idővel minden jönni fog…

Umtiti

Sok-sok hónap után Sam fantasztikusan tért vissza! Úgy játszott, mintha egyetlen egy percet sem hagyott volna ki. Nagyon jól teljesített, és mind a labdakihozatalokban, mind a párharcokban remekül helyt állt. Szerencsénk van, hogy a csapatban tudhatjuk őt.”