Mingueza: „Nem mondunk le a bajnokságról, harcolni fogunk a pontokért”

Élni akar a lehetőségekkel, amik jutnak neki

Felemás meccset játszott Oscar Mingueza a Valencia ellen, hiszen a lelkesedését és harcosságát mindenképp dicsérni lehet, olykor még a támadásokhoz is hozzá tudott tenni, Maxi Gómez egyenlítő gólját viszont pont nem tudta megakadályozni. A mérkőzés utáni nyilatkozatában a csapat hozzáállását emelte ki és azt mondta, harcolni fognak minden további pontért a Ligában.

A mérkőzés

„Azt hiszem jó meccset játszottunk, jó volt a hozzáállásunk a labdával és labda nélkül is. Megcsináltuk a legnehezebb feladatot és fordítottunk, de néhány hiba miatt ki tudtak egyenlíteni. A csapat folytatni akarta a győzelmeket, birtokolni a labdát, ritmust adni a játéknak… Szomorú, hogy nem nyertünk, de ezt a mentalitást és munkamorált kell fenntartanunk.”

A saját teljesítménye

„Tudtuk, hogy a döntetlen állás után mennünk kell a győzelemért, az egész csapat nagyon akarta. Egyértelmű volt, hogy nyerni akartunk.”

Folyamatos játéklehetőség

„Mindig büszkeség a kezdő tizenegyben lenni, a legjobb játékosokkal együtt dolgozni. Élni fogok azokkal a lehetőségekkel, amiket kapok.”

 A folytatás a Ligában

„Annak ellenére, hogy most nem nyertünk, egyértelmű, hogy amíg csak matematikai esélyünk van, harcolni fogunk a bajnoki címért és hogy minden meccset megnyerjünk.”

***