Griezmann: „Még mindig fájnak az elmúlt meccsek eredményei”

Győztes gólt szerzett az utolsó fordulóban Antoine Griezmann, Messi mögött pedig a csapat második legeredményesebb játékosa lett a szezonban. Az Eibar elleni zárómeccs után a francia támadó kiemelte a győzelem fontosságát, de elmondta, még mindig fáj nekik a sok pontvesztés az elmúlt fordulókból.

 

 

Keserédes szezonzárás

„Még mindig fáj a dolog, mert fontos meccseken mondtunk csődöt. Boldog vagyok a gól miatt, de ennyi, a Liga miatt még mindig csalódott vagyok. Dolgozunk kell és javulnunk.”

Nehézségek a meccsen

„Ismerik a játékrendszerünket és van, amikor változtatnunk kell rajta, ahogy a második félidőben tettük. Néha a passzjátékunk működik rosszul, néha a kapu előtt hibázunk. De minden megvan, amin dolgozni akarunk, hogy tovább javuljunk.”

Kérdéses a jövője a klubnál?

„Most a válogatottnál van dolgom, ahogy a többieknek, ahol megpróbáljuk a legjobbunkat adni. Az elnöknek megvannak az elképzelései és megteszi a szükséges lépéseket, én pedig ugyanúgy fogok tovább dolgozni, mint az elmúlt 2 évben.”

Az Atlético bajnoki címe

„A szezon elején nem igazán volt jó a kép rólunk. Aztán volt egy majdnem tökéletes 2021-ünk, de a nagy meccseken kudarcot vallottunk. Gratulálnunk kell az Atléticónak. Nagyon boldog vagyok, Cholo és Koke miatt is. Az Atleti szurkolói megérdemlik ezt a sikert.”

***