Iniesta: „Mindig ott lesztek a szívemben”

A pályáról búcsúzott el a közönségtől

A Real Sociedad elleni bajnoki után a Barcelona a megnyert bajnoki címet ünnepelte és persze a távozó Andrés Iniestát a Camp Nouban. Így szóhoz jutott az este főszereplője, Iniesta is, akinek ugyan végig gombóc volt a torkába, de a sírással küszködve elköszönt azoktól a szurkolóktól, akik az elmúlt 22 évben támogatták.

„Szép estét mindenkinek!

„Ez egy nehéz nap nekem, de 22 csodálatos év áll mögöttem. Büszkeséggel tölt el és megtiszteltetés volt, hogy ezt a címert viselhettem, és küzdhettem érte. Számomra a világ legjobb klubjának címerét. Köszönet minden társamnak egyenként. Hiányozni fogtok nagyon.

És köszönet nektek, szurkolóimnak, minden szeretetért, amit az első napomtól gyerekként megkaptam. Most 22 év után, felnőtt emberként távozom. Köszönet ezért a hónapért is, hogy kértétek, hogy maradjak, és hogy így mehetek el. Csak azt mondhatom, hogy mindig ott lesztek a szívemben.”

„Végezetül. Ezen a héten már nem kapok már szót, úgyhogy csak annyi, hogy visca el Barca, visca Catalunya és visca Fuentealbilla”

Emlékezz limitált kiadású pólókkal a Barcelona történetének 25. bajnoki címére és a 22 év után távozó Andrés Iniestára. Rendeld meg a pólókat a linkekre kattintva az EuroBarça Shopban.