Messi: „Griezmann? A legjobb játékosokat akarjuk”

Örömmel fogadná a francia támadót | Nem vennék el egymás elől a helyet

Leo Messi jelen pillanatban még Barcelonában tartózkodik az argentin nemzeti csapattal, hiszen az elmúlt egy hét során Jorge Sampaoli szövetségi kapitány a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpontban készítette fel a fiait a világbajnokságra. Messi ezért könnyedén interjút adott a katalán ‘El Mundo Deportivo’ sportnapilapnak, melyben az egyik téma Antoine Griezmann esetleges leigazolása volt.

„Egy igazi klasszis. Mindig is ezt mondtam róla. A jó játékosokkal könnyű megértetned magad, Griezmann pedig egyike a legnagyobb labdarúgóknak, aki ráadásul most kivételes formában futballozik. Természetesen ha leigazolná a Barcelona, majd az edző döntése lenne, hogyan illesztené be a csapatba, de egy klasszisról van szó, vagyis biztosan megértenénk egymást.”

Túl sok támadó a csapatban az érkezésével?

„Ez a vezetőedzőn múlik. Ha érkezik, ami még nem biztos, akkor csak azt tudom mondani: minél több tehetség, annál jobb. A világ legjobb csapata akarunk lenni minden évben, ezért a legjobb játékosokat akarjuk, a többi már a vezetőedző problémája.”