„Cristiano készül, hogy a legjobb legyen, Messinél minden természetes”

Tévez véleménye

Kevés olyan futballista van, aki testközelből, csapattársként sok időt tölthetett együtt Lionel Messivel és Cristiano Ronaldóval is. Az argentin Carlos Tévez ilyen, ő ugyanis volt argentin válogatott, és játszott együtt korábban Cristianóval is a Man. Utd-nél.

Ilyen szempontból amikor őt kérdezték fiatalok egy fórumon arról, hogy szerinte mi a fő különbség a két játékos között, a megfelelő emberhez fordultak.

„Mindig azt mondom: Messit például soha nem láttam az edzőteremben. Messit nem láttam, hogy azt gyakorolná, hogyan veszi át a labdát, vagy hogyan tud elszakadni emberektől. Messi mindent természetesen csinál, ez természetesen jön belőle. De látjátok, korábban nem lőtt szabadrúgásokat, ma már lő szabadrúgásokat is, és be is tekeri neked. Ez viszont gyakorlással jött.”

Mindeközben CR7

„Ami nekem feltűnt Cristianóval kapcsolatban, és biztosan ezt veszi észre minden hölgy is, hogy minden nap ott van az edzőteremben. Ő ebből a szempontból megszállott, minden nap tényleg ott van az edzőteremben. Nem is tudom… úgy volt, hogy 9-kor edzettünk, mi megjöttünk 8-kor, de ő már akkor ott edzett. Másik nap megjöttél 7.30-ra, és ő akkor már ott edzett.”

„Amikor Messi fiatalabb volt, akkor sem láttad ott az edzőteremben. Cristianót viszont igen, reggel, délben, este. Lionelt egész nap a labdával láttad, Cristianót pedig úgy láttad, hogy gyakorolja a szabadrúgásokat.”

„Cristiano készül arra, hogy a legjobb legyen, Leonál ez természetesen jön, ez csak benne van meg. Ez a nagy különbség közöttük, a két legjobb játékos között, akik most a földön vannak. Messi más sporot űz, más ritmusban játszik. Azt csinálja, amit ő szeretne, és amikor szeretné.

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Tots units fem forca’ pólót is!