Pere Pons: „Azt hittem, hogy én követtem el szabálytalanságot”

Az állítólagos "könyöklés" sértettje beszélt az esetről a meccs után a Camp Nouban

A vasárnap esti, végül döntetlennel zárult Barça – Girona találkozó (2-2) első félidejében Clement Lenglet a kiállítás sorsára jutott, miután Gil Manzano megváltoztatta a döntését a VAR igénybevétele után. Lenglet egy állítólagos könyöklésért kapta a piros kártyát, a mérkőzés után pedig megszólalt a Girona játékosa, Pere Pons, akinek az arcával találkozott a gall bekk könyöke. 

Mindketten teljes erőbedobással mentünk a labdáért. Valóban éreztem, hogy eltalálta valami az arcomat, de amikor felkeltem a gyepszőnyegről, elnézést kértem tőle, és kezet nyújtottam Lenglet-nek, mert szabadrúgást ítéltek ellenünk, és eleinte azt hittem, hogy én szabálytalankodtam. Szerintem senki sem volt itt hibás a játékosok részéről, ám az ilyen eseteket egy harmadik fél, jelen esetben a VAR dönti el. A könyökös? Mint már mondtam, éreztem, hogy valami elérte az arcomat, de nem észleltem, hogy az a könyöke volt. Mindenesetre sajnálom, hogy erről beszél most mindenki, mert csapatként szenzációs munkát tettünk le az asztalra a 90 perc során.

Keresel egy olyan Barçás ereklyét, ami garantáltan egyedi? Akkor az Eurobarça Shop a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Baaarca!’ pólót akár több színben is!