Rakitic: „Messi? Más, mint a többiek”

Messi a legjobb | Jó teljesítményt nyújtottak | Arthur dicsérte

Az FC Barcelona horvát középpályása, Iván Rakitic egy góllal járult hozzá a katalánok győzelméhez a Tottenham ellen. A 30 éves játékos a mérkőzés után is beszélt a média előtt, és elmondta, hogy Messi különbözik a többiektől, valamint Arthurt is dicsérte a nagyszerű teljesítménye után.

Messi és az egyéni díjak

„Néha előfordul, hogy egy játékos – mint Luka Modric – hoz egy kiemelkedő szezont, és talán az emberek egy kicsit meg akarják változtatni a dolgokat. Minden tiszteletem azoknak a játékosoknak, akik nyertek egyéni díjakat, de tudjuk, hogy van egy játékos, aki különbözik a többiektől, és ez Leo Messi.”

A BL most ki különleges

„Nagyon komoly teljesítményt produkáltunk. Nagy kár, hogy megengedtük nekik, hogy nagyon kevés lehetőségből két gólt szerezzenek. Azt hiszem, ez egy komplett teljesítmény volt, különösen az első félidőben, ahol egyértelműen jobbak voltunk. A Bajnokok Ligájának különleges hangulata van most is, az volt tavaly is, és az lesz jövőre is.”

Arthurról

„Fontos, hogy önbizalmat szerezzen. Az erőfeszítéseinek köszönhetően jól játszottunk, gratuláltunk neki, mert megérdemli, minden nap keményen dolgozik.”