Suárez: „Önkritikusnak kell lennünk”

Jó formában van | Túlzottan magabiztosak voltak

Az FC Barcelona csatára, Luis Suárez remek formának örvend, hiszen a Real Madrid elleni mesterhármas után most a duplájával győzelemhez segítette a csapatát, így már ő áll a spanyol bajnokság góllövőlistájának az élén. Az uruguayi támadó röviden értékelt a vallecasi mérkőzés után.

Nagyon örülök, hogy képes vagyok segíteni a csapatot a góljaimmal, és pontokat tudunk vele szerezni. Jó formában vagyok, voltak lehetőségeim, és kihasználtam őket. Önkritikusnak kell lennünk, mert mindannyian dühösek vagyunk, és normális, hogy az edző is az. Ezek azok a pályák, ahol elvesztheted a bajnokságot. A legfontosabb dolog az, hogy megnyertük a meccset, és nem vesztettünk pontot, miután megtudtuk, hogy az Atlético Madrid ikszelt. Jól kezdtünk, de aztán nehezebb lett. Nyugodtak voltunk, talán túlzottan magabiztosak, de nem vehetjük el az ellenfél érdemét, a szurkolóik is sokat segítettek nekik.

***

Megemlékeznél a Madrid elleni 5-1-ről? A már ikonikus kezecske, spanyolul Manita, Piqué arca, és minden adat, ami az újabb történelmi győzelemhez kapcsolódik ott van ezen az egyedi darabon. Limitált példányszám, rendeld meg most, hogy ne maradj le róla!