Alba: „Szerintem tettem azért, hogy behívjanak a válogatottba…”

A balszélső a jó eredmények ellenére is mihamarabb visszavárja Messit

Az FC Barcelona kirobbanó formában levő balszélsője, Jordi Alba a Rayo Vallecano legyőzése után igyekezett a pozitívumokra tekinteni, és kiemelte a győzelem fontosságát. Alba továbbá beszélt még arról, hogy Luis Enrique, a ‘Selección’ szövetségi kapitánya egyelőre még egyszer sem hívta be őt a válogatott keretébe. 

Szeretnéd a család hölgy tagjait is Barçás cuccokba öltöztetni? Elegáns, szép, nőies, ezeket is megtalálod az EuroBarça Shopban! 

„Az első harminc percben nagyon magas szinten játszottunk, aztán viszont kiengedtünk. Végül sikerült reagálnunk. A legfontosabb a három pont begyűjtése.”

Luis Enrique

„A próféta szóljon Piquéből, és hívjon be a mester a válogatottba ismét. Jól mennek a dolgaim, jó formában játszom, remélhetőleg ezt egy meghívóval jutalmazzák majd. Mint mindig is, mindent beleadok, hogy ott lehessek a keretben. Ezen dolgozok, ott szeretnék lenni, és magamra akarom húzni a válogatott mezét. Figyelemmel kísérem majd Luis Enrique kerethirdetését ezúttal is. Szerintem bőven tettem azért, hogy ott lehessek, de a végső döntést a szövetségi kapitány hozza meg.”

Messi

„Azóta visszavárjuk, hogy megsérült. Kulcsfontosságú a számunkra.”

Piqué csatárként

„A mester úgy gondolta, hogy Piqué számára egyáltalán nem fog gondot okozni, ha középcsatárként kell majd játszania egy ideig. Ez egy részlet a sok közül.”