“Örülök, hogy meghosszabbítottam a szerződésemet”

Valverde az új kontraktusának aláírása után

Az FC Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde a pénteki nap folyamán aláírta az új szerződését, amely 2020 nyaráig szól, de plusz egy évvel még meghosszabbítható. A spanyol szakvezető ezek után röviden nyilatkozott, és elmondta az érzéseit ezzel kapcsolatban.

“Nagyon boldog vagyok. Érzem, hogy egyedülálló helyzetben vagyok, és hálás vagyok, hogy a klub értékeli, amit csinálok. Felajánlották nekem a lehetőséget, hogy folytassam, és nem volt kétségem. Örülök, hogy meghosszabbítottam a szerződésemet.”

“Csomó kihívás áll előttünk, rengeteg meccs és trófea, amit meg kell nyerni. Megnyugtató, hogy a klub azt akarja, hogy folytassam a projektet. Bizonyos mértékig több felelősség hárul rám.”

Kihívások

“Állandó kihívások vannak ebben a klubban, kezdve az állandó mérkőzésekkel, de a nagy kihívás az, hogy a klubot napról napra még nagyobbá tegyük, és a szurkolók élvezzék a játékot és a győzelmeket.”

Boldog a klubnál

“Nagyon jól érzem magam itt, érzem a klub támogatását. Nagyon jól érzem magam a csapattal, a játékosokkal. Tudjuk, hogy milyen nagy a klub, és ez egy igazán izgalmas kihívás, hogy ezt a csapatot edzem, és ezekkel a játékosokkal dolgozom. Mindenemmel azon vagyok, hogy továbbra is itt folytassam.”