Riqui Puig: „Valverde gólokat és gólpasszokat vár tőlem”

A saját nevelés célja a gránátvörös-kék jövő, de nem zár ki semmit sem

Riqui Puigtól sokat várnak a Masia szakemberei, a fiatal játékos pedig az Arsenal ellen is (2-1) megvillantotta a tehetségét vasárnap este. Puigot sokan már az első keretben látnák, ő azonban csak a fejlődésére koncentrálna, és ha hívják, akkor meg akarja ragadnia  lehetőséget. 

 

 

„Ez volt az első alkalom, hogy a Camp Nouban kezdőként játszhattam. Ebben a stadionban pályára lépni csodálatos és egy óriási öröm is egyben.”

Egyelőre a B keret tagja marad

„Továbbra is dolgozni fogok. Amikor hívnak, jövök, és beleadok mindent. Ha pedig lehetőséget kapok a pályán is, akkor megpróbálom a legjobbamat nyújtani.”

Telített a középpálya

„Valóban sok a középpályás a keretben, de ha lehetőséget kapsz, és jól teljesítesz, akkor egészen biztos, hogy több játékperced lesz a végén.”

Megfordult a fejében a távozás gondolata? 

Ez a világ legjobb klubja. Nagyon örülnék, ha itt folytatnám. Természetesen semmit sem zárok ki, de ha rajtam múlna, az egész pályafutásomat itt játszanám le.

Az ellenfél kapuja előtt kell javulnia

„Valverde azt mondja nekem, hogy tennem kell egy lépést előre: gólokat és gólpasszokat vár tőlem.”

*Kivételesen puha, 100% organikus pamut alapanyag, három választható szín, és egy egyedi minta, ami mindig aktuális marad! Rendelj most!