„Hiányzott az utolsó passz, vagy egy tökéletes megoldás”

Rakitic a Barça - Madrid után

Ivan Rakitic zsinórban hatodszor volt kezdő a Barcelonában a Madrid ellen, majd a meccs után ő nyilatkozott rögtön a pályán. A közönség talán győzelmet várt a Madrid ellen, Rakitic ezzel együtt nem mutatkozott elégedetlennek a 0-0 után.

A meccs összképe

„Azon meccsek közé tartozik, amiket ismerünk jól, nagyon keményen oda kellett tegyük magunkat a pályán. Az első félidőben a Real Madridnak jó néhány helyzete volt. Nehéz volt, de később nekünk is akadtak azért lehetőségeink. Olyan meccs volt, amiben egy gól benne rejlett, végül sajnos nem sikerült betalálnunk. Azt gondolom, igazságos ez a döntetlen, és ha nyertünk volna, akkor sem lenne a kezünkben a bajnoki kupa. Tovább kell dolgozni”

Igazságos az eredmény?

„Igen, szerintem az. Elégedettek vagyunk a csapat munkájával. Mindannyian egy pozitívabb pillanatban vagyunk és ezt észre lehet venni. Hiányzott az utolsó passz, vagy az utolsó tökéletes labdaérintés. De ettől függetlenül büszke vagyok a csapattársaimra.”

A Madrid kezdeti letámadása

„Több nyugalomra volt szükségünk, de amikor egy az egyeket játszol, nehéz megoldásokat találni. Az idő múlásával javult a helyzetünk.”

Varane videóbírót kért

„Ő egy kiváló játékos, erről nem is szükséges beszélnünk. Mindketten nyerni szeretnénk, és mindketten a saját  érdekeinket nézzük, a saját céljainkért küzdünk.”